DVOJAC MANCHESTER CITYJA POTOPIO ITALIJU / Robinho "provozao" svjetske prvake

Brazil je na londonskom Emirates stadionu pobijedio Italiju 2:0. Drugi gol, kojeg je zabio Robinho, podsjetio nas je zašto smo nekad obožavali gledati Carioce.

11.2.2009.
12:26
VOYO logo

Na londonskom Emirates stadionu nogometaši Brazila su u prijateljskom ogledu pobijedili Italiju, aktualne svjetske prvake s 2-0, pogocima u prvom dijelu.

Premda su igrali bez najboljeg igrača (Kake) i najboljeg strijelca u posljednje vrijeme (Luisa Fabiana), nogometaši Brazila su uvjerljivo pobijedili u utakmici gdje se očekivala bolja igra, posebno Lippijevog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme u kojem su i postigli oba pogotka (Elano i Robinho), te su još nekoliko puta ozbiljno zaprijetili Ginaluigiju Buffonu.

Talijani nisu mogli zaustaviti dvojac Manchester Cityja (Elano - Robinho) koji je bio najbolji na terenu tijekom ovih 90 minuta. Nakon akcije koju je začeo Ronaldinho, Elano i Robinho su izveli dupli pas (Elano petom) za prvi pogodak (Elano). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 27. minuti je Robinho je demonstrirao vrhunsku nogometnu vještinu. Bio je okružen trojicom igrača na desetak metara, lijevo iskosa od vrata Italije, ali mu to nije bila zapreka postići pogodak.

Pogledajte najbolje dijelove utakmice 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo