ZBOG PUKNUĆA MIŠIĆA / Robben propušta prva dva mjeseca Bundeslige

Image
Foto: PIXSELL

Veznjaku Bayerna rendgenskom snimkom otkriveno je puknuće od 5 cm. Riječ je o pogoršanoj ozljedi od prije SP-a.

3.8.2010.
16:37
PIXSELL
VOYO logo

Njemački nogometni prvak Bayern iz Muenchena prva će dva mjeseca nove sezone biti bez nizozemskog reprezentativnog krila Arjena Robbena (26) nakon što je rendgenskom snimkom ustanovljeno puknuće mišića lijeve noge od čak pet centimetara.

Robben je ozlijedio mišić 10-ak dana prije početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, ali je bez obzira na to zaigrao na SP-u nakon intenzivne terapije, što je razljutilo vodstvo Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo samo razočarani, već smo i ljutiti jer po tko zna koji put moramo plaćati igrača koji se ozlijedio igrajući za nekoga drugog. Tražio sam od FIFA-e da regulira ovo pitanje", izjavio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Liječnik Bayerna Hans-Wilhelm Mueller-Wohlfahrt optužio je svoje nizozemske kolege za nemar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o ozbiljnoj ozljedi. Po mom mišljenju, to što se ona nije bolje dijagnosticirala i što je Arjenu dopišten nastup je neodgovorno. Sada moramo liječiti puknuti mišić, a za to će nam trebati najmanje dva mjeseca", rekao je Mueller-Wohlfahrt.

Robben je s nizozemskom reprezentacijom na SP osvojio drugo mjesto nakon poraza u finalu od Španjolske nakon produžetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom SP-a sam se osjećao dobro, odigrao sam četiri utakmice i u finalu sam na terenu proveo 120 minuta. Nisam osjećao nikakvu bol, pa sam nakon finala otišao na odmor. Stoga je informacija da neću moći igrati dva mjeseca za mene veliki šok", izjavio je Robben.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo