POLUFINALE LIGE PRVAKA / Robben Bayernu donio minimalnu prednost

Image

Bavarci su pobijedili Lyon 1:0, a Nizozemac je pogodio u 69. minuti. Uzvrat će propustiti Ribery zbog crvenog kartona koji je dobio nakon što je nagazio na gležanj Lopeza.

21.4.2010.
20:59
VOYO logo

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Bayern je u Munchenu pobijedio Lyon 1:0, a pogodak odluke zabio je Arjen Robben u 69. minuti.

Bayern je bolje otvorio utakmicu i u prvih pola sata imao je nekoliko izglednih prilika. Nažalost, jednu je zapucao i hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji je na Robbenovu asistenciju loše pucao s desetak metara od francuskih vratiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napade Bayernove momčadi presjeklo je isključenje Riberyja u 37. minuti. Francuski reprezentativac je pocrvenio zbog oštrog starta nad Lopezom. Bayernov trener Louis van Gaal u poluvremenu je u svlačionici ostavio Olića, a umjesto njega u momčad je uvrstio Timoščuka kako bi pokrpao rupu u veznoj liniji.

U 62. minuti je teren napustio i drugi hrvatski reprezentativac u redovima bavarske momčadi Danijel Pranjić umjesto kojeg je ušao napadač Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračke snage izjednačene su u 54. minuti kada je isključen i branič Lyona, Toulalan sakupivši u razmaku od svega tri minute dva žuta kartona. Bayern je u nastavku utakmice jurnuo po pobjedu, a bolju igru okrunio je pogotkom Robbena u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo