TINEJDŽER NA KANTRIDI / Rijeka kupila talentiranog Nigerijca

Image

Mohammed Okechukwu Aliyu, najbolji igrač na ovogodišnjoj Kvarnerskoj rivijeri, potpisao je s riječkim prvoligašem ugovor na dvije godine. 'Svojom igrom nas je sve impresionirao', izjavio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

11.9.2013.
11:25
VOYO logo

Mladi, 18-godišnji vezni igrač nogometne akademije Abuja iz Nigerije, koja je osvojila 61. Međunarodni omladinski nogometni turnir "Kvarnerska rivijera", novi je član NK Rijeka.

Mohammed Okechukwu Aliyu, koji je na tom turniru pokazao zavidne nogometne vještine te je ponio titulu igrača turnira, potpisao je ugovor na dvije godine, uz opciju produženja na još dvije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo zadovoljni potpisom ugovora s mladim igračem Aliyu Okerchukwu. Na ovogodišnjoj Kvarnerskoj rivijeri pokazao je svoju kvalitetu, samo priznanje je i osvajanje titule najboljeg igrača turnira. Svojom igrom nas je sve impresionirao. Vjerujemo da će i u našoj seniorskoj ekipi pokazati i potvrditi svoju kvalitetu", izjavio je sportski direktor Srećko Juričić nakon potpisa ugovora, piše na službenim internetskim stranicama kluba.

Pratite nas na stranicama RTL Lige i putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo