ZASAD JAKO DOBRO PLOVE / 'Rijeka je iznenađenje, Kek radi sjajan posao'

Odlične rezultate riječkog prvoligaša komentirao je gost emisije RTL Liga Ante Čačić, ako i stručni komentator Joško jeličić. Obojica se slažu da je Rijeka iznenađenje, ali rezultati ne čude s obzirom na odlična posao trenera Keka i široki igrački kadar.

16.9.2013.
9:53
VOYO logo

"Mene, iskreno, iznenađuje da je Rijeka jedina neporažena, bez obzira što su se pojačali i proširili svoj igrački kadar, bilo je za očekivati da neće imati takav kontinuitet, pogotovo što je proces stvaranja pobjedničkog mentaliteta dug proces. oni su na dobrom putu i u Kropivnici su dobili isključivo na svoj mentalitet i zanos koji imaju, iako je Slaven odigrao dobru utakmicu i samo svojom neefikasnošću nisu osvojili bod", komentirao je Joško Jeličić.

"Puno je teže igrati na dva kolosijeka, ali Rijeka je ugodno iznenađenje iz razloga što je doveden veliki broj novih igrača, no kolega Kek je uspio posložiti da iz utakmice u utakmicu izgledaju ozbiljno i radno, da znaju napraviti rezultat i Rijeka će biti vrlo ozbiljan konkurent Dinamu za prvo mjesto. Isto tako, nemaju neiskusnu ekipu, tu ima dosta igrača koji su bili u Dinamu, koji su već probali vani, kroz Ligu prvaka ili Europsku ligu, tako da se radi o jednoj vrlo posloženoj momčadi koja ima dobar roster igrača. Kažem, tu je kolega Kek koji ima iskustva, atmosferu koja Rijeka ima je veliko osvježenje za hrvatski nogomet", dodao je Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem su ipak ozljede, u ovom trenutku je šest, sedam igrača izvan pogona?

"Ništa čudno s obzirom da većina igrača nikada nije igrala na dva fronta - Europu i domaće prvenstvo, normalno da to ostavlja traga. To je jedno iskustvo koje će im dobro doći, međutim, oni rade pametno, jako su proširili svoj kadar, oni dobro rotiraju i oni nisu izgubili utakmicu. Znači, jako dobro stoje, naravno da će utakmice u Europskoj ligi ostaviti traga na domaćem prvenstvu, ali zasad jako dobro plove", zaključio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo