ljepotica na Kantridi / Riječani u posljednjim sekundama ispustili pobjedu protiv Seville

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U susretu drugog kola G skupine Europske lige Rijeka je pred 9.500 gledatelja na Kantridi protiv branitelja naslova Seville odigrala 2-2 primivši drugi pogodak u sudačkoj nadoknadi.

2.10.2014.
20:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sevilla je u drugom kolu Europske lige odigrala sjajnu utakmicu protiv branitelja naslova Seville i bila je na korak do osvajanja punog plijena, no u zadnjim sekundama utakmice M'bia je šokirao Kantridu i pogodio za bod Seville.

Sevilla je odlično otvorila utakmicu. Andalužani su u prvih 10 minuta uputili tri nezgodna udarca, no Vargić je bio spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, niti odličan vratar Rijeke nije mogao spriječiti gol u 26. minuti. Tomečak je načinio veliku pogrešku i loptu je glavom dodao do Aspasa koji je s 12 metara neobranjivo smjestio loptu iza Vargića. Tomečak je želio izbiti loptu, no to je odradio loše, a Sevilla je odmah kaznila njegovu pogrešku.

Do konca prvog dijela Sevilla je rutinski obranila vodstvo, a koliko su Andalužani bili dominantni pokazuje i podatak da Rijeka u prvih 45 minuta nije uputila niti jedan udarac u okvir španjolskog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je vrlo lako mogla do gola i u 50. minuti kada je obrana domaćeg sastava još jednom katastrofalno reagirala. Lešković je promašio loptu u svom kaznenom prostoru, ali je na svu sreću Vidal iz neposredne blizini pucao pored gola.

Dvije minute kasnije dogodio se ključni trenutak utakmice. Kramarić je izbio sam pred golmana, a stoper Kolodziejczak ga je srušio skrivivši jedanaesterac. Francuz je za svoj start 'nagrađen' crvenim kartonom, a Andrej Kramarić je sigurno realizirao kazneni udarac. Samo tri minute kasnije Rijeka je mogla u potpunosti okrenuti rezultat, no Jugović je u sjajnoj situaciji loše pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u 68. minuti je na Kantridi nastala 'ludnica'. Rijeka je povela golom Kvržića na asistenciju sjajno raspoloženog Kramarića.

Nažalost, hrvatski sastav nije izdržao do kraja. U sudačkoj nadoknadi Mbia je izjednačio na 2-2 spasivši Španjolce poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo