RIJEČANI NA RUJEVICI NISU SLAVILI 125 DANA: / Tomić detektirao razloge nastavka crnog niza; 'U tim situacijama nismo bili dobri'

Image

Četiri mjeseca i pet dana nisu uspjeli doći do domaće pobjede

12.3.2021.
21:22
VOYO logo

U prvom susretu 25. kola Prve HNL Rijeka i Slaven Belupo su na Rujevici odigrali 1-1 čime je Rijeka produžili crni niz bez ligaške pobjede. Rijeka niti protiv Slaven Belupa nije uspjela prekinuti dvije crne serije. Već šest kola je bez pobjede u prvenstvu, dok na Rujevici nije pobijedila već osam utakmica u Prvoj HNL.

Image
RIJEKA I SLAVEN PODIJELILI BODOVE NA RUJEVICI: /

Tomić nije uspio prekinuti crni niz Riječana, Stipić uzeo vrijedan bod

Image
RIJEKA I SLAVEN PODIJELILI BODOVE NA RUJEVICI: /

Tomić nije uspio prekinuti crni niz Riječana, Stipić uzeo vrijedan bod

Posljednju pobjedu u prvenstvu Rijeka je ostvarila 6. veljače na gostovanju kod Lokomotive (3-2), a nakon toga spojila tri poraza i tri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Rujevici je bez pobjede od 8. studenog i trijumfa protiv Lokomotive sa 1-0. Nakon toga Rijeka na svom travnjaku nije slavila u osam susreta upisavši tri poraza i pet remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači niti nakon 125 dana ili četiri mjeseca i pet dana nije uspjela doći do domaće pobjede kada je golom Murića matirala Lokomotivu (1:0).

"Sigurno je da smo u pripremi mislili isključivo na tri boda. Jesu, bili su teški uvjeti, pogotovo u prvom poluvremenu, ali ne želimo alibije. Jer podjela je bodova na kraju realan ishod. Imali smo mi svojih šansi, ali imao je i Belupo. Kad smo poveli 1-0, trebali smo u nekoliko obećavajućih situacija reagirati bolje i osigurati si pobjedu, privesti susret kraju. Nedostajalo nam je kvalitetnih rješenja u zadnjih 30 metara. Kad bismo došli u situaciju pred zadnje dodavanje, onda nije bilo prave lopte, a ubačaji s boka nisu pogađali naše napadače nego njihove stopere", poručio je Goran Tomić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlična utakmica za sve pred malim ekranima. Mislim da su uživali u nogometu. Pohvalio bih i suce. Danas je nogomet bio najveći dobitnik. Za nas tipična utakmica, kao djeca na plaži. Rade dvorac od pijeska pa ga sruše. Imali smo pet-šest stopostotnih šansi. Od mene nikad neće čuti da kukam ako nam netko fali, ali ja sam zadnjih 4-5 tjedana bez najjačih igrača. I bez njih smo odlično igrali, ali danas smo vidjeli koliko nam znači kapetan. Kako vodi momčad i daje joj stabilnost i sigurnost tako da se nadam da će i sljedeće sezone biti naš igrač i naš kapetan", poručio je trener Slavena Tomislav Stipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo