SEKS S MALOLJETNICOM / Riberyju prijete tri godine zatvora

Image

Francuski reprezentativac je s još trojicom nogometaša osumnjičen za seksualne odnose s maloljetnom marokanskom prostitutkom. Navodno je priznao krivnju.

20.4.2010.
14:18
VOYO logo

Franck Ribery, francuski nogometni reprezentativac i igrač Bayerna iz Muenchena, navodno je priznao da je imao seksualne odnose s maloljetnom marokanskom prostitutkom, piše Daily Mail.

U seksualni skandal, koji već danima potresa francusku nogometnu reprezentaciju, umiješani su još i 22-godišnji napadač Real Madrida Karim Benzema, 23-godišnji napadač Marseillea Hatem Ben Arfa te igrač Lyona Sidney Govou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva četvorica francuskih nogometaša osumnjičena su za seks s maloljetnom prostitutkom koju su upoznali u pariškom noćnom klubu Cafe Zaman.

Kako se neslužbeno doznaje, Ribery bi se, zajedno s ostalom trojicom nogometaša, mogao suočiti s optužnicom bez obzira na to što je tijekom istrage tvrdio da nije znao koliko prostitutka ima godina te izjave njegovih odvjetnika da ga je policija u ovom slučaju ispitala samo kao svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaže li mu se krivnja mogao bi dobiti najviše tri godine zatvora ili platiti kaznu od 50.000 eura.

Ribery je u utorak, uoči polufinalnog susreta Lige prvaka između Bayerna i Lyona na Allianz Areni, trebao održati konferenciju za novinare, no vodstvo minhenskog kluba ju je otkazalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo