NEVOLJE PO VAN GAALU / Ribery ne trenira, a Toni u drugoj momčadi

Image

Nizozemski stručnjak nikako da vidi Francuza na terenu, a Talijana izvan Bayerna.

23.7.2009.
13:47
VOYO logo

Otkako je sjeo na klupu Bayerna trener Louis van Gaal susreće se s problemima. I dok se svim silama želi riješiti usluga napadača Luce Tonija koji ne želi otići, toliko na terenu želi vidjeti veznjaka  Francka Riberyja koji je sada ozlijeđen.

"Teško je točno odredititi kada će se Ribery vratiti", kazao je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede koljena Ribery nije sudjelovao na pripremama kluba, a prije mjesec dana želio je prijeći u madridski Real, no Bayern ga nije htio prodati.

Francuski nogometni reprezentativac i veznjak njemačkog giganta neće nastupiti na narednim dvjema pripremnim utakmicama zbog ozljede koljena. Bayern u petak igra protiv Koelna, a u subotu protiv jedne kombinirane momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Louis van Gaal još jednom je pokazao Toniju da na njega ne računa. Sada je to i službeno pokazao slanjem Talijana u drugu momčad, a sve je obrazložio stavom da je Toni u jako lošem fizičkom stanju. Ovakav potez bi se mogao logično opisati kao novi korak Tonija prema izlaznim vratima bavarskoga kluba, a podsjetimo da su od ranije za njega interes pokazivali Milan, Tottenham, Fenerbahçe i Wolfsburg.

Podsjetimo i da je 32-godišnji Toni u Bayern došao iz Fiorentine, te je u minhenskom klubu igrao protekle dvije sezone, a trenutačno je još uvijek jedna od prvih opcija talijanskog izbornika Lippija za prvog napadača u Azzurrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo