NEMA PRODAJE NAJBOLJIH / Redknapp: Modrić je ključ svega

Image
Foto: Pixsell

Menadžer Tottenhama ne želi se odreći usluga hrvatskog reprezentativca ni za 25 milijuna funti koliko su spremni ponuditi ManUnited i Chelsea.

27.5.2010.
9:03
Pixsell
VOYO logo

"Nema šanse da prodamo Luku Modrića. On je ključ svega što nam se događa ovdje", jasno i glasno je poručio menadžer Tottenhama Harry Redknapp na vijest da je Manchester United spreman platiti prelazak hrvatskog reprezentativca s White Hearth Lanea na Old Trafford. 

"Svi znaju što mislim o Luki.  Ako se želiš nadmetati na višoj razini, najbolje igrače nikome ne prodaješ, rekao je Redknapp piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da je za usluge hrvatskog reprezentativca zainteresiran i Chelsea, koji j espreman iskeširati istu količininu funti kao i United, mediji su odmah i pronašli Modrićevu "zamjenu".

Riječ je o veznjaku Manchester Cityja Stephenu Irelandu, no Redknapp je i tu jasan: " Ireland je bez sumnje vrlo dobar igrač, no imamo mnogo igrača koji igraju na toj poziciji. Sviđa mi se, no on sigurno neće doći u momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Redknapp je odbacio mogućnost kupnje Garyja Cahilla. O obrambenom nogometašu Boltona, vrijednomn 14 milijuna funti za kojeg je zainteresiran Arsenal,  Redknapp ima riječi hvale, no naglašava kako je zadovoljan postojećom obranom. 

"Michael Dawson i Ledley King pokazali su svoju vrijednost i činjenicom da su postali engleski reprezentativci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu j ezaključio: !Imam odličnu momčad i Luka Modrić će ostati dio nje!"



Read more: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1281805/Tottenham-boss-Harry-Redknapp-slams-door-shut-Luka-Modric-suitors-Manchester-United-Chelsea.html?ITO=1490#ixzz0p7TccBr3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo