neće biti u kadru /

Rebić otpao zbog ozljede ramena

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Ante trenutno nije u pravom trenažnom procesu i ne može konkurirati za nastup u ove dvije utakmice. Odlučili smo u komunikaciji s njegovim klubom kako je za njegovu dobrobit najbolje da nastavi s tretmanima'. kazao je Kovač.

7.11.2014.
21:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Napadač njemačkog drugoligaša RB Leipziga Ante Rebić zbog ozljede ramena koju još nije zaliječio ipak neće biti u kadru hrvatske reprezentacije za susrete s Argentinom i Italijom, objavio je u petak Hrvatski nogometni savez (HNS).

"Ante trenutno nije u pravom trenažnom procesu i ne može konkurirati za nastup u ove dvije utakmice. Odlučili smo u komunikaciji s njegovim klubom kako je za njegovu dobrobit najbolje da nastavi s tretmanima, potpuno ozdravi i tako se maksimalno spremi za naredne izazove. Želimo mu, naravno, brz i potpun oporavak", izjavio je izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Kovač odlučio je kako neće slati naknadne pozive, pa na listi kandidata ostaju 32 prezimena, od čega će njih 19 putovati u London na prijateljski susret s Argentinom 12. studenoga, dok će se 13 reprezentativaca u Zagrebu pripremati za kvalifikacijsku utakmicu s Italijom u Milanu 16. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo