GLAS NAVIJAČA / Realu su potrebna nova pojačanja

Image

Iako je "Kraljevski klub" na ljetna pojačanja potrošio 260 milijuna eura, fanovi žele još tri igrača - krilo, braniča i veznog nogometaša.

3.12.2009.
17:17
VOYO logo

Navijačima Reala nisu dovoljna ovoljetna pojačanja koja su klupsku blagajnu koštala nevjerojatnih 260 milijuna eura. Čak 85 posto čitatelja sportskog dnevnika Marca izjasnilo se da klubu trebaju nova pojačanja u zimskom prijelaznom roku.

Većina navijača Reala bi da klub dovede krilo i braniča, ali i veznog "organizatora" igre, rezultat je ankete koju je proveo "Marca". Dnevnik  je u četvrtak objavio da je Real zainteresiran za mađarskog nogometaša Balazsa Dszudzsaka iz PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real inače dosta troši u zimskom prijelaznom roku. Prošle je godine tako za dosta novaca doveo Lassana Diarru i Klaasa-Jana Huntelaara, kao i Juliena Fauberta na posudbu iz West Hama.

Predsjednik Reala Florentino Perez potrošio je oko 260 milijuna eura, što je najviši ikada potrošeni iznos u svjetskom nogometu, ovo ljeto na osam igrača, među kojima su Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez je i u prvom predsjedničkom mandatu u Realu od 200 do 2006. trošio na "jaka imena" tzv. "Galacticose" Luisa Figu, Zinedina Zidana, Ronalda i Davida Beckhama.

"Galacticosi" su se raspali prije četiri godine i Perez je podnio ostavku u veljači 2006., ali se vratio u lipnju ove godine kada je obećao jaku ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je trenutačno drugi u španjolskom prvenstvu, a iz Kupa kralja sramotno ga je eliminirao trećeligaš Alcorcon. Daljnje sudjelovanje u Ligi prvaka nije osigurano iako kraljevski klub ima dobre izglede za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo