ŠPANJOLCI NALJUTILI ŠKOTA / "Realu ne bih prodao ni virus"

Image

Nakon pobjede nad Gambom Osakom (5-3) u polufinalu klupskog SP-a menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson nije komentirao igru svoje momčadi već je napao upravu Real Madrida.

18.12.2008.
15:46
VOYO logo

Razlog su lansirane vijesti da je Cristiano Ronaldo već sve dogovorio s njihovim klubom te da će na kraju sezone doći na Santiago Bernabeu.

Već ranije takve su informacije odlučno opovrgnuli službenim priopćenjem u klubu, a sada je svoj žustri komentar dao i Ferguson:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zar zaista mislite da bih potpisao nekakav ugovor s njima? Nema šanse. Ne postoji nikakav dogovor između klubova. Ne bih im prodao ni virus. Zaista ovo sve može biti jako iritantno, ali najbolji način je da cijelu stvar ignoriramo. Ako ćemo se stalno osvrtati na izmišljotine iz Reala, onda se nećemo moći usredotočiti na važne utakmice koje nas čekaju".

Na kraju je Ferguson kratko i komentirao samo utakmicu u kojoj je njegova momčad izborila finale u atraktivnom dvoboju punom golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se gledateljima isplatio novac koji su platili za karte. Moglo je biti i puno više golova. Edwin van der Sar obranio je nekoliko nevjerojatnih udaraca i osigurao nam pobjedu", kazao je Škot.

Na utakmicu se osvrnuo i Cristiano Ronaldo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo fantastična utakmica. U finalu će biti još i teže, ali bilo bi fantastično podići pehar svjetskog prvaka", rekao je Portugalac, odbivši komentirati glasine o svojemu transferu u Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo