NEMORALNA PONUDA ŠPANJOLSKOG GIGANTA LIVERPOOLU / Real za Gerrarda sprema 85 milijuna eura

Image

Madriđani žele prekinuti post od 2004. u LP, a mogući novi predsjednik Perez želi dovesti i Ronalda, Kaku, Torresa i Villu.

17.3.2009.
10:30
VOYO logo

Madridski Real od 2004. godine nije prošao osminu finala Lige prvaka i u klubu su odlučili nešto promijeniti po tom pitanju. Velike promjene su spremne u klubu, a prva koja će se vjerojatno dogoditi je ona na predsjedničkoj dužnosti. Očekuje se povratak na to mjesto Florentina Pereza, koji je, ne tako davno, bio razlog dovođenja Zidanea, Figa, Ronalda i Beckhama u Madrid.

Baš kao i tada i ovaj put Perez želi doći u velikom stilu, spominje se da je Perez već sastavio listu pojačanja, a na njoj su, navodno, Cristiano Ronaldo, Kaka, Gerrard, Torres, Villa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se godinu dana govori o Ronaldovu dolasku na ljeto, a News of the World navodi da se najkonkretnije krenulo u ostvarivanje plana dolaska Stevena Gerrarda, najboljeg igrača Liverpoola i engleskog reprezentativca.

Znana je i cifra od 85 milijuna eura koliko je Real spreman izdvojiti na stranu za ostvarivanje ovog transfera koji jako nalikuje na onaj nekadašnji sa Zinedineom Zidaneom. Ovaj Gerrardov, ako bi se ostvario, bio bi vrijedniji za 13 milijuna eura, a Gerrard će 29. svibnja napuniti 28 godina, baš koliko je imao i Zidane kada je dolazio na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrard ima važeći ugovor s Liverpoolom do 2011. godine, a u tom klubu je igrao od prvog dana svoje nogometne karijere, a nedavno je Zidane za njega izjavio da je najbolji nogometaš na svijetu.

 Treba imati na umu da će, ukoliko Perez pobijedi u utrci za predsjednika kluba, 99 posto na mjesto sportskog direktora doći baš Fancuz Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo