SAMO JEDAN MOŽE U LP / Real mora izabrati između Huntelaara i Diarre

Image

Zbog pravila UEFA-e, Madridski Real morat će izabrati kojeg će igrača prijaviti za nokaut fazu Lige prvaka.

26.12.2008.
13:21
VOYO logo

Madridski Real u siječnju će i službeno potpisati dvojicu pojačanja, nizozemskog napadača Klaas-Jana Huntelaara i francuskog veznog igrača Lassanu Diarru. No, u Ligi prvaka će moći nastupiti samo jedan od njih dvojice.

UEFA-in pravilnik o registraciji novih igrača iz zimskog prijelaznog roka za proljetni nastavak u UEFA-inim natjecanjima kaže, da svaka momčad za drugi dio sezone smije prijaviti i registrirati maksimalno trojicu novih igrača koji zadovoljavaju uvjete registracije. No, ono što je i važnije, samo jedan od te trojice koji je u aktualnoj sezoni već igrao u natjecanjima UEFA-e za neki drugi klub, smije biti prijavljen za novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Huntelaar ove sezone igrao u Kupu UEFA-e za Ajax, a Diarra u istom natjecanju za Portsmouth, Realov stručni stožer morat će donijeti odluku kojeg će od te dvojice igrača prijaviti za nokaut fazu Lige prvaka.

Za donošenje te odluke u Realu će smjeti razmišljati najkasnije do 1. veljače sljedeće godine, kada ističe rok za prijavu novih igrača, a u Primeri će pravo nastupa imati obojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo