SVE ZBOG JEDNE DJEVOJKE / Razvratni olimpijac se vraća kući

Image

Amerikanac Scotty Lago, osvajač brončane medalje u snowboarding disciplini 'halfpipe', snimljen je u nepriličnoj pozi u nacionalnom dresu i s medaljom oko vrata.

20.2.2010.
8:02
VOYO logo

VANCOUVER / WASHINGTON - Osvajač brončane medalje u snowboarding disciplini 'halfpipe', Amerikanac Scotty Lago u petak se dobrovoljno i prije vremena napustio Zimske olimpijske igre u Vancouveru i uputio se kući nakon što su na internetu objavljene njegove neprilične fotografije s medaljom i dresom SAD-a.

Naime, jedan od vodećih američkih trač portala TMZ objavio je jednu fotografiju na kojoj nepoznata djevojka kleči pred Lagom, i ispod pasa ljubi njegovu medalju dok on podiže nacionalni dres, a na drugoj ona stoji pred njim i grize medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lago se ispričao nacionalnom skijaškom i snowboard savezu, koji je ponašanje sportaša na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru postavio za prioritet. Učinili su to nakon što su se 'opekli' na svom trenutno najboljem olimpijcu Michaelu Phelpsu, koji je, nakon osvajanja osam zlata u Pekingu, snimljen kako puši marihuanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo