I DALJE NEMA SPORAZUMA / Rasulo u Hajduku

Image

Povjerenstvo za odabir nove tročlane uprave Hajduka u završnom je krugu od sedam kandidata odabralo troje, ali se nisu suglasili oko kandidata za predsjednika uprave zbog financijskih uvjeta koje je on tražio za tu dužnost.

19.4.2011.
18:23
VOYO logo

Nakon duge potrage pala je odluka kako odluke nema. Umjesto imena novog predsjednika Hajduka, povjerenstvo koje ga je trebalo predložiti, odlučilo je odustati od tog zadatka jer se nisu mogli dogovoriti.

Možda zato jer su kandidati tražili astronomske uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica povjerenstva Anđelka Visković nije navela imena troje kandidata za novu Hajdukovu upravu, ali zna se da je u završnom, drugom krugu, bilo sedam kandidata: Pavle Ciccareli, Vjekoslav Hrabar, Željko Kovačević, Hrvoje Maleš, Jakša Medvidović, Ivica Miočić i Milo Nižetić.

Neusglasje u Povjerenstvu nastalo je u svezi kandidata kojeg su predložili za predsjednika Uprave i to ne zbog njegovih kvalifikacija i programa već isključivo zbog financijskih uvjeta koje je potraživao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj je kandidat tražio neto mjesečnu plaću od 7.500 eura, 500 eura putnih troškova mjesečno, službeni automobil u vrijednosti od 45.000 eura, bonuse u visini od 20.000 eura za osvojeni kup i 40.000 eura za osvojeno prvo mjesto hrvatske lige ili drugo mjesto ako se time klub plasira u Euroligu, i napokon 100.000 eura ukoliko se Hajduk plasira u Ligu prvaka. Kandidat je također zahtijevao i isplatu cijelog trogodišnjeg ugovora ukoliko ga Hajduk smjeni prije isteka tog ugovora", kazala je Visković, odbijajući otkriti ime tog i preostala dva kandidata za novu tročlanu upravu Hajduka, ali je naglasila da takvi uvjeti nisu u skladu s Hajdukovim pravilnikom.

Neslužbeno se saznaje da je riječ o Vjekoslavu Hrabaru iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo