BITKA ZA MANCHESTER / Raspoloženi 'Građani' demolirali najveće rivale

Image
Foto: AP

Golove za City postigli su Sergio Aguero (16,47), Yaya Toure (45) i Samir Nasri (50), dok je utješni pogodak za United zabio Wayne Rooney u 87. minuti.

22.9.2013.
19:22
AP
VOYO logo

MANCHESTER - U velikom derbiju engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je deklasirao gradskog suparnika United 4-1 ostvarivši četvrtu pobjedu u posljednjih pet gradskih derbija.

Golove za City postigli su SergioAguero (16,47), YayaToure (45) i SamirNasri (50), dok je utješni pogodak za United zabio WayneRooney u 87. minuti. 'Crveni vragovi' su bili oslabljeni neigranjem RobinavanPersieja koji je propustio utakmicu zbog ozljede bedrenog bišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je kao gost pobijedio Cardiff City golom Paulinha u drugoj minuti sudačke nadoknade, dok je u ranije odigranom susretu Arsenal pobijedio Stoke City 3-1. Golove za Spurse zabili su AaronRamsey (5), Per Mertesacker (36) i BacarySagna (72), a za goste GeoffCameron (26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvice vode Arsenal i Tottenham s po 12 bodova, dok Manchester City, Chelsea i Liverpool imaju po 10 bodova. United je na osmom mjestu sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo