KONAČNO POBJEDA / Rakitić strijelac u pobjedi Schalkea

Image

Momčad iz Gelsenkirchena slavila je 2:1 kod Freiburga, a prvi pogodak postigao je hrvatski reprezentativac.

22.9.2010.
20:19
VOYO logo

Ivan Rakitić postigao je vodeći pogodak u 2:1 pobjedi svoga Schalkea na gostovanju kod Freiburga. To je prva pobjeda momčadi iz Gelsenkirchena u 5. kolu Bundeslige.

Rakitić je postigao pogodak u 9. minuti utakmice. Za goste je gol zabio i Klaas-Jan Huntelaar (87), dok je pogodak za Freiburg upisao Papiss Demba Cisse (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je igrao do 71. minute. U redovima Freiburga Mensur Mujdža je odigrao cijeli susret, dok je Ivica Banović ušao u igru u 79. minuti, no 10 minuta kasnije je dobio crveni karton.

U susretu petog kola njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburg je u Hamburgu pobijedio HSV 3:1. Golove za gostujući sastav zabili su Edin Džeko (15) i Grafite (71, 78), dok je strijelac za HSV bio Maxim Choupo-Moting (27). Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić odigrao je cijeli susret za HSV, dok Mario Mandžukić nije ulazio u momčad Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaiserslautern je gostovao kod Borussie Dortmund i doživio je težak poraz 0:5. Kod gostiju Ivo Iličević je igrao cijeli susret, dok je Srđan Lakić ma terenu proveo 77 minuta.

Bayer Leverkusen je pobijedio Eintracht 2:1, a Domagoj Vida nije ulazio u momčad "Apotekara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Mainz sa 15 bodova, ispred Borussie Dortmund (12), te Hoffenheima (10) i Hanovera (10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo