RAKITIĆ SE NAKLONIO BAVARCIMA I PRIZNAO PORAZ: / Bivši Vatreni posebno istaknuo jedno ime - 'Vidjeli smo koliko im je on bitan'

Image
Foto: Profimedia

Ni bavarski i andaluzijski klub dosad nisu bili previše uspješni u ovom natjecanju

25.9.2020.
7:44
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna po drugi puta u povijesti su pobjednici UEFA Superkupa svladavši u finalu u Budimpešti Sevillu nakon produžetka 2-1 (1-1). Za Bayern je zabio Leon Goretzka (34) i Javi Martinez (104), a za Sevillu Lucas Ocampos (13pen). Ivan Rakitić je igrao za Sevillu do 56. minute, a na njemu je napravljen jedanaesterac u 13. minuti.

"Kao prvo, čestitke Bayernu. Razočarani smo, ali to je nogomet. Vidjeli smo večeras koliko je Neuer bitan za Bayern. Imali smo dvije velike šanse za vodstvo, ali on ih je zaustavio. A onda smo im poklonili blesav korner i zabili su iz njega”, rekao je Rakitić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na sve, možemo biti ponosni na to kako smo odigrali protiv najbolje momčadi u Europi. Osjećamo se spremnim za prvenstvo”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern i Sevilla su na Puskas Areni u Budimpešti odigrali 45. izdanje UEFA-ina Superkupa, a UEFA je dopustila po prvi puta od početka pandemije nazočnost gledatelja, pa je ispunjena dopuštena trećina kapaciteta stadiona.

Ni bavarski i andaluzijski klub dosad nisu bili previše uspješni u ovom natjecanju, oba su do večeras slavila tek jednom, Bayern 2013. uz tri prethodna poraza, a Sevilla 2006. nakon čega je poražena u sljedećih pet finala. Ovaj trijumf Bayernu je donio pet milijuna eura, a Sevilli 3,8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo