TRANSFER IZ SNOVA /

Rakitić potpisao s Barcelonom do 2019.?!

Image
Foto: AP

Barcelona je za veznjaka Seville navodno isplatila odštetu u iznosu od 20 milijuna eura.

6.6.2014.
8:31
AP
VOYO logo

IvanRakitić novi je igrač Barcelone, ekskluzivno saznaje Bild! Hrvatski reprezentativac navodno je s katalonskim velikanom potpisao ugovor do 2019. godine, a godišnje bi trebao zarađivati osam milijuna eura.

Barcelona je za veznjaka Seville pristala isplatiti odštetu u iznosu od 20 milijuna eura, a u ugovoru stoji i stavka da Nou Camp može napustiti tek nakon što netko ponudi 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše isti izvor, klubovi će službeno potvrditi transfer nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Rakitić je bez dvojbe bio najbolji igrač Seville u netom završenoj sezoni u kojoj su Andalužani osvojili Europsku ligu te osvojili peto mjesto u Primeri pa ne čudi da je bio na meti mnogih velikih klubova. Real, Atletico i Barcelona bili su samo neki od njih, a iako je Rakitić izjavljivao da će odlučiti tek nakon Svjetskog prvenstva, čini se da je katalonska ofenziva urodila plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, hrvatski veznjak se za mjesto u sastavu neće morati boriti sa Cescom Fabregasom i AlexomSongom kojima će novi trener LuisEnrique najvjerojatnije dopustiti povratak u Englesku.

Rakitić je drugi Hrvat koji će ovoga ljeta preseliti u Kataloniju s obzirom da je Barcelona već ranije potpisala Alena Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo