PROFESIONALIZAM DO KRAJA / Raikkonen posvećen samo Ferrariju

Image

Ipak, iako ima ugovor s talijanskom momčadi, pojavile su se priče da je Finac potpisao ugovor s McLarenom.

25.9.2009.
12:15
VOYO logo

Iako se sve češće priča kako Kimi Raikkonen vozi svoje posljednje utrke u bolidu Ferrarija,  a nedavno su se pojavile i glasine kako je potpisao predugovor s McLarenom, Finac o svojoj budućnosti u Formuli 1 poprilično je suzdržan.

"Mogu samo ponoviti kako imam ugovor s Ferrarijem, to se nije promijenilo. Ako žele sa mnom razgovarati, moramo sjesti i razgovarati. U potpunosti sam posvećen Ferrariju, inače ne bih potpisivao takav ugovor", izjavio je Raikkonen novinarima uoči utrke u Singapuru ovaj vikend.

Finski je vozač 2007. postao svjetski prvak u bolidu talijanske momčadi, no lani je ulogu prvog vozača Ferrarija preuzeo Brazilac Felipe Massa, koji trenutno pauzira zbog ozljede. U Ferrariju, međutim, računaju na njega za sljedeću sezonu, a kako su već duže vrijeme aktualne priče da iz Renaulta dolazi Fernando Alonso, jasno je da mjesta više ne bi trebalo biti za Raikkonena koji ima ugovor do kraja iduće godine.

Budući da je ove godine nastupio na Finskom reliju, pojavila su se i nagađanja kako bi se u budućnosti mogao u potpunosti prebaciti u to natjecanje.

"Volim reli, to je odličan sport i dobra zabava. U budućnosti bi se mogao dogoditi prelazak, a možda i ne bi. Ali, sigurno je da želim više nastupati u reliju, barem zbog zabave", zaključio je Raikkonen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo