U NOĆI FANTASTIČNE LIGE PRVAKA / Rafa ponosan, Hiddinku skakao tlak

Image

Chelsea je momčad koja ne prašta pogreške, a mi smo griješili rekao je menadžer Liverpoola, a njegov kolega na klupi Chelsea dodao da je to bila utakmica za hrabre.

15.4.2009.
6:06
VOYO logo

Iako Liverpool nije uspio iznenaditi Chelsea u uzvratu četvrtfinala LP (4-4), Rafael Benitez izjavio je nakon utakmice da je ponosan na herojsku izvedbu svoje momčadi ali i navijače koji su cijelu utakmicu bodrili svoje ljubimce.

 "Ponosan sam, ali zaista ponosan, zbog mojih igrača i zbog naših navijača. Šteta što je ovako završilo. Mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu. Svejedno smo razočarani jer smo na gostovanju uspjeli zabiti četiri gola. Bila je to nevjerojatna utakmica", rekao je Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon drugog pogotka vidio je svoju momčad u polufinalu elitnog europskog klupskog natjecanja.

"Nakon što smo zabili drugi gol dobio sam vjeru da možemo proći u polufinale. Nije me pokolebao niti prvi pogodak Chelseaja. No, nastavili smo griješiti, a Chelsea je momčad koja greške ne prašta, dodao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, njegov kolega na klupi Chelsea, Rus Guus Hiddink tijekom utzakmice imao je problema s tlakom.

"Ovo nije utakmica za one koji se boje. Stajao sam i gledao sve što se događalo i moram priznati da mi je skakao puls. Od 120 do 180 i natrag. Sva sreća smirilo se na kraju i dobili smo", rekao je privremeni trener "Bluesa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači se nisu držali plana u prvom dijelu. Stajali smo previše otraga, ušli smo u utakmicu i odmah se počeli braniti, a to nije bio dogovor. Primili smo prvi, primili smo drugi, sva sreća što nismo kiksali još jednom u prvom poluvremenu".

Jedan od junaka Chelsea, dvostruki strijelac Frank Lampard govorio je o karakteru momčadi čiji je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Naš karakter na startu drugog poluvremena, način na koji smo preokrenuli rezultat, to dovoljno govori o igračima koje Chelsea ima. Sami smo si puno toga otežali, a Liverpool je fantastična momčad. Ispalo je dobro, prošli smo. Ovo je bila sjajna večer".

U polufinalu LP Chelsea će 28. travnja biti gost Barceloni, uzvrat se igra 6. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će vrlo teško, ali ako želimo napokon osvojiti Ligu prvaka, moramo pobijediti sve velike momčadi, pa tako i Barcelonu", rekao je napadač i strijelac jednog pogotka na utakmici Didier Drogba.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici Barcelona je u Muenchenu s Bayernom odigrala 1-1. U prvoj utakmici slavila je 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo