PUKLA LJUBAV IZMEĐU KAPETANA I VATRENIH: / Perišić i Brozović žestoko se posvađali s Argentincem

Image

Ako je sve ovo istina, to su itekako loše vijesti za trenera Luciana Spallettija.

2.2.2018.
13:46
VOYO logo

Poznati talijanski dnevni list Corriere della Sera objavio je u petak priču o svađi u Interovoj svlačionici. U glavnim ulogama našli su se hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić s jedne strane te kapetan Mauro Icardi s druge. Navodno je zaiskrilo poslije remija sa SPAL-om.

Prozvao Hrvate

"Icardi je već prozvao dvojac i nakon remija s Fiorentinom. Tada je rekao kako se neki na treningu ne zalažu i da moraju snositi odgovornost za to. Svađa se potom proširila na društvenim mrežama. Icardi je prestao pratiti Brozovića, a Perišić više ne prati Icardija. Stvari su se među njima promijenile, ali u svlačionici se moraju ponašati kao profesionalci", navodi Corriere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu i da Icardi više ne želi stajati iza igrača koji nisu u potpunosti predani. Sve ovo, navode, povećava šanse Real Madrida da ga na ljeto dovedu. Ako je sve ovo istina, to su itekako loše vijesti za trenera Luciana Spallettija. Naime, osovina Perišić-Icardi godinama je udarna snaga kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo ove sezone Vatreni je namjestio pet golova Argentincu. Perišić je od dolaska u Milano asistirao Icardiju više puta nego ijedan drugi Interov nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo