PSG IMA ZASTRAŠUJUĆI PLAN: / Francuski stručnjak uvjeren: 'Messi, Neymar i Mbappe ne mogu biti u istom klubu iz jednog prostog razloga'

Image
Foto: Profimedia

Svi nogometni zaljubljenici pitaju se kako bi izgledao napada s njima trojicom

10.1.2021.
21:07
Profimedia
VOYO logo

"Messi u PSG-u ? Dobrodošli su najbolji na svijetu", kazao je novi trener Paris Saint-Germaina Argentinac MauricioPochettino (48) prije nekoliko dana na prvom druženju s novinarima na Parku prinčeva otkako je početkom godine stigao u Pariz.

"Glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva tiskovna konferencija, imat ćemo vremena za takve razgovore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Messi je ljetos zatražio transfer te su ga već svi vidjeli kod Pepa Guardiole u Manchester Cityju, ali je poslije sage ostao na Camp Nou. A nakon što je nedavno Neymar javno poručio kako iduće sezone želi opet igrati s Messijem u istoj momčadi krenule su glasine da će na ljeto u PSG.

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Francuski prvak ne bi imao ništa protiv da im udarnu iglu momčadi čine Neymar, Kylian Mbappé i Messi, međutim, tamošnji novinar Julien Laurens uvjeren je kako je taj scenarij gotovo nemoguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na financijski fair play i pandemiju te koliko je ona utjecala na sve velike klubove, ne znam kako, samo kada je riječ o plaćama, možete u momčadi imati Neymara., čija je plaća oko 30 milijuna eura, Messija s oko 60 milijuna godišnje i Mbappéa koji bi novim ugovorom trebao imati primanja kao Neymar", rekao je Laurens u Sky Sportsovom podcastu Transfer Talk.

"Samo njih trojica koštala bi klub oko 150 milijuna eura godišnje. Financijski je to nemoguće. Međutim, čini se kako oni najavljuju da će ga pokušati dovesti, ali ja mislim da to nije realno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac još nije donio konačnu odluku. Sam je rekao kako ne zna što će se dogoditi kad sezona završi. Ako Barcelona osvoji jedan od velikih trofeja i novi predsjednik iznese dobar plan za budućnost Messi bi lako mogao ostati na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo