EKSKLUZIVA / Prvi u Hrvatskoj pogledajte susret Simpsona i Ronalda

Cristiano Ronaldo, Rooney, Drogba, Ribery, Fabregas, Iniesta, Evra i Bart Simpson! Svi su se oni pojavili u epskoj Nikeovoj "nogometnoj" reklami, koja na TV ekrane stiže povodom SP-a.

21.5.2010.
14:25
VOYO logo

Na televizijske ekrane diljem svijeta u subotu stiže reklamni spot tvrtke "Nike", koja za posebne prigode, a predstojeće Svjetsko prvenstvo u nogometu jest jedna od takvih, izbaci neki tematski spot s mnoštvom "poznatih i slavnih".

S obzirom da "Nike" ponajprije proizvodi sportsku odjeću i obuću, "poznati i slavni" su redovito sama krema svjetskog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji se spot zove "Write the Future", a u njemu se pojavljuju gotovo svi koji u svjetskom nogometu trenutno nešto znače. Između ostalih, tu su Cristiano Ronaldo, Rooney, Drogba, Ribery, Fabregas, Iniesta i Evra, a u nekim se kadrovima čak pojavljuju i šampioni drugih sportova - tenisač Roger Federer i košarkaš Kobe Bryant.

Spot je koncipiran kao pogled u budućnost pojedinih nogometaša, a u tri minute utrpano je toliko toga da naprosto nema smisla opisivati radnju, već jednostavno treba pogledati o čemu je riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja tek napomenuti da su se uz sve sportske asove u reklami pojavili i Simpsoni!

Spot u videoprilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo