Popeli se na četvrto mjesto / Prva gostujuća pobjeda 'medvjeda' protiv Rusa

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Današnjom pobjedom Medveščak se popeo na četvrto mjesto Zapadne konferencije sa 41 bodom, sedam manje od Dinama iz Rige na trećem mjesto. U vodstvu je SKA sa 56 bodova a drugi je Dinamo Minsk sa 52 boda.

15.11.2013.
16:41
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Nakon što su na gostovanju kod Neftehimika osvojili bod, hokejaši Medveščaka su u susretu protiv Salavat Julajeva u Ufi osvojili sva tri boda pobijedivši 3-2 (2-0, 1-1, 0-1).

Golove za 'medvjede' postigli su Jonathan Cheechoo (8:14), Hugh Jessiman (16:25) i Mathieu Carle (35:29), dok su strijelci za ruski sastav bili Igor Mirnov (36:24) i Antti Pihlstrom (55:10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to prva gostujuća pobjeda Medveščaka protiv nekog od ruskih klubova u KHL-u. Dosadašnje dvije pobjede na gostovanjima Medveščak je ostvario u Ukrajini (Donnbas) i Bjelorusiji (Dinamo).

Današnjom pobjedom Medveščak se popeo na četvrto mjesto Zapadne konferencije sa 41 bodom, sedam manje od Dinama iz Rige na trećem mjesto. U vodstvu je SKA sa 56 bodova a drugi je Dinamo Minsk sa 52 boda. U svojoj Bobrov konferenciji Medveščak je na trećem mjestu iza Dinama i SKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku slijede još dva gostovanja - u nedjelju, 17. studenog protiv Metalurga iz Magnitogorska, a potom 19. studenog protiv Traktora iz Čerljabinska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo