RJEŠENJE ZA GRADSKI DERBI / 'Protiv Hajduka nam treba puno više mangupstva'

Stanko Mršić bio je jako razočaran domaćin porazom, ali još više igrom koju su njegovi igrači pružili protiv Istre u prošlom kolu. Stoga je uoči gradskog derbija protiv Hajduka na Poljudu zatražio 'više trke, znanja , zalaganja i mangupstva' jer se jedino tako može pobijediti Tudorov sastav.

4.10.2013.
16:36
VOYO logo

"Volio bih da sutra pobijedi nogomet, ekipa koja bude bolja, sretnija i spretnija. Naravno da bih volio da to budemo mi. U jednoj takvoj atmosferi je želja svih igrača da odigraju kvalitetno", rekao je trener Splita u uvodu.

"Nadam se da ćemo, za razliku od prošle utakmice, unijeti puno više trke, znanja , zalaganja i mangupstva u igru da bi se došlo do bodova. Publika će sigurno biti 12. igrač Hajduka, ali to bi trebao biti razlog mojoj ekipi da u tih 90 minuta bude 'oranje', pametno oranje", dodao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk ima dobru atmosferu, imaju bodove, imaju mirnoću, mi ćemo tražiti rješenja u prvom redu da ne primimo gol, a imamo igrače koji mogu ugroziti Hajdukov gol. Nadam se da se neće ponoviti prošla utakmicama kada je Hajduk bez dva udarca dobio ta tri boda, zabio tri gola. Valjda će faktor sreće ovaj put biti na našoj strani", zaključio je starteg momčadi iz Parka mladeži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo