NEMOGUĆA MISIJA / Prosinečkom ponudili klupu Srbije?

Image

Iako u beogradskom 'Kuriru' tvrde da su informaciju dobili od ozbiljnog izvora iz vrha tamošnjeg nogometnog Saveza, čini se da je priča o hrvatskom treneru na klupi Srbije ipak - nemoguća misija. Ili?

14.10.2011.
16:40
VOYO logo

Vladimir Petrović Pižon nije preživio krah u kvalifikacijama za EURO 2012. Samo nekoliko dana nakon poraza u Sloveniji dogovorio je rastanak s čelnim ljudima Srbijanskog nogometnog saveza.

"Sastanak je protekao u iznimno prijateljskoj atmosferi, punoj poslovnog razumijevanja, a na istom se došlo do zaključka da daljnja suradnja više nije moguća zbog neispunjavanja zacrtanih ciljeva", piše u priopćenju FSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da su odmah počela nagađanja tko bi mogao preuzeti posrnulu srpsku reprezentaciju, a u prvi plan su iskočila imena Milovana Rajevca, čovjeka koji je Ganu odveo do najveće nogometnog uspjeha na svjetskim prvenstvima, te Ljubiše Tumbakovića.

Beogradski Kurir, međutim, ima svog favorita i tvrdi da je njegov dolazak na klupu Srbije sigurna stvar. Riječ je o Robertu Prosinečkom s kojim je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić praktički sve dogovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni trener Crvene zvezde preuzeo bi Srbiju na kraju prvenstva 2011./2012., a reprezentaciju bi u nekim pripremni utakmicama tijekom proljeća sljedeće godine vodio netko iz njegovog stručnog stožera, piše Kurir-info.rs.

'Žuti', međutim, negira kontakte s prvim čovekom srpskog nogometa i tvrdi da mu nitko nije ponudio ništa slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dobio poziv od čelnika FSS-a, niti sam s drugim ljudima razgovarao o toj temi, a iskren da budem, za to prvi put čujem od vas. Kao i u ranijim situacijama kada se u novinama spominjao moj angažman u drugim klubovima ili reprezentacijama, mogu samo reći da sam maksimalno koncentriran na rad u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku jedino me interesira naredni rival Metalac i ništa više", jasna je bio Prosinečki u svom odgovoru za Kurir-info.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo