NA KORAK DO POTPISA / Prosinečki za RTL: Gotovo sigurno idem u Zvezdu!

Kaže da još nije prelomio, ali da je njegov odlazak u Crvenu zvezdu gotovo siguran. Dodaje da mu zbog toga nema tko što zamjeriti.

8.12.2010.
14:46
VOYO logo

Aktualni član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Robert Prosinečki (41) u razgovoru za srbijanski list "Blic" najavio je svoj dolazak u Beograd, gdje bi u četvrtak trebao "obaviti posljednje razgovore s upravom Crvene zvezde oko preuzimanja trenerske funkcije na Marakani".

"Blic" navodi da je Prosinečki u srijedu boravio u Hrvatskom nogometnom savezu i to "vjerojatno kako bi regulirao svoje dužnosti prema stručnom stožeru 'vatrenih' čiji je član u posljednje četiri godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo me u hrvatskom Savezu. Imam moralnu obavezu prema čelnicima HNS-a i izborniku Biliću, a u četvrtak ću biti u Beogradu", rekao je Prosinečki za "Blic".

Beogradski list "Press" objavio je da im je izvor iz samog vrha rukovodstva Crvene zvezde potvrdio da je dogovor postignut i da će Prosinečki u Zvezdi raditi za oko 100.000 eura godišnje, te da će mu prvi pomoćnik biti Gordan Ciprić, njegov dugogodišnji prijatelj i stručnjak koji je radio u nekoliko hrvatskih i inozemnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Zvezde Vladan Lukić nije želio ništa potvrditi, ali ni demantirati, već je samo najavio kako će Upravni odbor kluba u četvrtak na sjednici donijeti odluku i objaviti tko je novi trener.

Sam Prosinečki u srijedu je ekskluzivno za RTL Danas izjavio da još nije prelomio, ali da gotovo sigurno preuzima Crvenu zvezdu! Otvoreno je priznao razloge svog vjerojatnog odlaska i rekao kako mu nitko ne može ništa zamjeriti te da je Zvezda za njega veliki izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve detalje doznajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo