'ŽUTI' SE NE SELI / Prosinečki ipak ostaje na klupi Crvene zvezde

Image
Foto: PIXSELL

Aktualni trener beogradske Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je u petak da je dobio podršku Upravnog odbora kluba, te da će nastaviti sa radom, objavila je novinska agencija Tanjug.

16.12.2011.
21:09
PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki ipak će ostati na klupi Crvene Zvezde, unatoč što je navodno dobio izdašnu ponudu Zdravka Mamića.

"Podnio sam izvještaj i dobio sam podršku uprave. Zaostajemo deset bodova za Partizanom, ali ja sam optimist i nastavit ću raditi na stvaranju momčadi za budućnost", rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan u hrvatskom tisku je objavljeno kako je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić navodno već razgovarao sa Prosinečkim, te da mu je ponudio milijun eura godišnje plaće ako preuzme trenersku klupu "modrih". Prosinečki je tada izjavio da ne zna ništa o tome, te da nije razmišljao o odlasku iz Zvezde.

Prosinečki je preuzeo Zvezdu u prosincu 2010., uz godišnju plaću od 250.000 dolara, kako tvrde srbijanski mediji. Njegov glavni zadatak bio je da prekine dominaciju Partizana u domaćem prvenstvu. Protekle sezone u proljetnom dijelu prvenstva to nije uspio, a i ove sezone priča je već praktično gotova. Prije tri tjedna u vječitom derbiju Crvena zvezda je na Marakani izgubila od Partizana 0-2, a proteklog vikenda u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva Zvezda je kod kuće poražena od Vojvodine, također sa 0-2. Tako sada vodeći Partizan ima 42 boda, a slijedi Crvena zvezda sa 10 bodova manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo