emotivne riječi / Procurilo pismo Schumacherove supruge: 'Michael je borac i nikad se neće predati!'

Image
Foto: AP Images

U prosincu 2013. godine legendarni vozač Formule 1 doživio je tešku nesreću u francuskim Alpama i otad o njemu nema vjerodostojnih informacija

13.11.2018.
15:03
AP Images
VOYO logo

Već duže vrijeme nema nikakvih vijesti o Michaelu Schumacheru. 

U prosincu 2013. godine legendarni vozač Formule 1 doživio je tešku nesreću u francuskim Alpama, gdje je pao prilikom skijanja, udario glavom u stijenu i pao u komu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog općeg senzacionalizma koji je nakon tragedije okružio sve vijesti vezane uz bivšeg vozača, obitelj je vrlo oprezna po pitanju puštanja informacija, javnos gotovo da ništa ne zna o jednom od najomiljenijih sportaša. 

Ipak, šutnji je ovih dana na kraj odlučila stati njegova supruga Corinna, koja se zahvalila jednom njemačkom glazbeniku na podršci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenik Sascha Herchenbach napisao je u prosincu 2014., pjesmu posvećenu Schumacheru imena "Rođen za borbu" i poslao joj CD s pjesmom ne očekujući nikakav odgovor. No, na njegovo iznenađenje Corrina mu je odlučila poslati pismo i zahvaliti mu na podršci. 

"Želim ti zahvaliti na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovome teškom razdoblju. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju obitelj. Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti", odvratila je Schumacherova žena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam uopće očekivao njezin odgovor. Pismo je ručno napisano i potpisano je njezinim imenom", odvratio je njemački glazbenik, ugodno iznenađen odgovorom kojeg je dobio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo