PROCURILI NOVI, SRAMOTNI, DETALJI O MARADONINIM POSLJEDNJIM DANIMA: / 'Da ste vidjeli gdje je Diego umro i vi biste umrli'

Image
Foto: Profimedia

Vuku se repovi nakon smrti nogometne legende

1.12.2020.
18:25
Profimedia
VOYO logo

Argentinski tužitelji odlučili su istražiti okolnosti smrti nogometne zvijezde Diega Maradone i u nedjelju naredili da se pretraži kuća njegova osobnog liječnika, izvijestio je ured lokalnog tužitelja.

Image
U JAVNOST PROCURILA RASPRAVA IZMEĐU MARADONINE KĆERI I NJEGOVIH LIJEČNIKA: /

'Tata je povratio, ne želi pomoć...'

Image
U JAVNOST PROCURILA RASPRAVA IZMEĐU MARADONINE KĆERI I NJEGOVIH LIJEČNIKA: /

'Tata je povratio, ne želi pomoć...'

Nalog za pretresom zatražili su tužitelji iz bogatog predgrađa Buenos Airesa, San Isidra, a potpisao ga je lokalni sudac, stoji u izjavi tužiteljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer, u subotu nastavili smo s istragom i prikupljanjem dokaza. Nastavljamo uzimati izjave od brojnih osoba, među kojima su i članovi rodbine preminulog," stoji u priopćenju.

Spora reakcija

"Nakon prikupljenih podataka i dokaza, lokalno tužiteljstvo smatralo je potrebnim obaviti pretres kuće i ordinacije liječnika Leopolda Luquea", stoji u priopćenju tužiteljstva u kojemu se ne navodi što je potaknulo istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradonin odvjetnik Matias Moria prošlog četvrtka je rekao da će zatražiti punu istragu o okolnostima u kojima je umro Diego Maradona, kritizirajući pritom, kako je rekao, sporu reakciju hitne službe, kojoj je trebalo više od pola sata da stigne do slavnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolni detalji

I dok traje istraga o smrti legende po argentinskim medijima počele su curiti informacije o posljednjim danima njegova života. Neke od njih iznijela je talijanska La Repubblica.

Navode kako jej Maradona bio u toliko lošem fizičkom stanju da je trebao ostati na odjelu intenzivne njege, a ne biti otpušten iz bolnice samo par tjedana nakon što je operacijom uklonjen krvni ugrušak iz njegova mozga. Maradona je tako poslan kući gdje je njegovo stanje pratilo medicinsko osoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadzor je ovdje ključna riječ jer se čini da sestre koje su mu dodijeljene učinile premalo da bi pomogle nogometnoj legendi. U kući nije imao niti pristojan WC tako da je morao upotrebljavati kemijski", citira La Repubblica.

Navode i kao mu je srce radilo na samo 38 posto kapaciteta te da mu se povećalo za dva puta. Također dodaju kako je imao problema s visokim tlakom koji se nije mogao držati pod kontrolom samo lijekovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ste vidjeli gdje je Diego umro i vi biste umrli", izjava je njegove bivše supruge Claudije Villafane koju prenose Talijani.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo