PROCURILI NOVI DETALJI STANJA MICHAELA SCHUMACHERA: / Legendarni vozač opisao svoja druženja s njim, posjećuje ga redovito

Image
Foto: Profimedia

Schumacher je, prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, nedavno preseljen u luksuznu vilu na Mallorci u kojoj se oporavlja od strašne nesreće

3.11.2020.
8:35
Profimedia
VOYO logo

Sedam godina nakon kobne nesreće na skijanju u Alpama vrlo se malo zna o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera, najvećeg vozača Formule 1 svih vremena. Informacije koje njegova obitelj daje vrlo su šture pa javnost mora od raznih izvora doznati detalje.

O Schumacherovom zdravstvenom stanju progovorio je legendarni Jean Todt, nekadašnji šef Ferrarija i vozač, a danas predsjednik svjetske automobilističke federacije. Todt je dao intervju za nizozemski De Telegraaf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borba još uvijek traje za njega, njegovu obitelj i doktore. Redovito vidim Michaela, gledamo televiziju zajedno", objasnio je Todt te je odgovorio i na pitanje misli li da je Michael svjestan uspjeha svog sina Micka Schumachera.

"Neću govoriti o tome, to je privatna stvar. Mick je mlad, talentiran vozač. Ima veliko ime, ali treba mu vremena. Prerano je reći ima li talent svoga oca, Maxa Verstappena ili Lewisa Hamiltona. To još ne znamo", rekao je Todt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] U OVOJ MEGALUKSUZNOJ KUĆI OPORAVLJA SE SCHUMACHER: Jedan detalj će vam posebno upasti u oči

Image

[FOTO] U OVOJ MEGALUKSUZNOJ KUĆI OPORAVLJA SE SCHUMACHER: Jedan detalj će vam posebno upasti u oči

Zanimljivo, Todt je i prije donosio dobre vijesti o Schumacheru. Nešto ranije ove godine progovorio je za britanski Daily Mail te rekao da će "svijet uskoro moći ponovo vidjeti Michaela Schumachera".

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno na Mallorci

Inače, malo se toga zna vezano uz zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1. Uži krug njegove obitelji ne dopušta da ikakve informacije stignu u javnost pa je nemoguće reći kakvo je njegovo stanje nakon udarca glavom u kamen potkraj 2013. godine i kako zapravo napreduje njegov oporavak nakon šest mjeseci provedenih u komi, odnosno gotovo sedam godina otkako je doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Obitelj, menadžeri i prijatelji uspjeli su od javnosti sakriti detalje o njegovu zdravstvenom stanju, čuvaju ih kao "zmija noge". Svašta se pisalo, ne samo o tome kakvo mu je stanje, nego i da njegova obitelj rasprodaje nekretnine kako bi plaćala medicinsku skrb koja mu je potrebna 24 sata na dan, ali nikakvu potvrdu obitelj nikad nije objavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacher je, prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, nedavno preseljen u luksuznu vilu na Mallorci u kojoj se oporavlja od strašne nesreće.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo