PRIZOR S CAMP NOUA RASPAMETIT ĆE SVE HRVATE I RAKITIĆEVE POKLONIKE: / Ovo najbolje govori što Messi stvarno misli o Vatrenom

Image
Foto: Profimedia

Argentinac mu je prvi pletio u zagrljaj

24.6.2020.
9:11
Profimedia
VOYO logo

Nakon utakmice između Barcelone i Leganesa pojavile su s glasine da se nešto čudno događa između LionelaMessija i IvanaRakitića. Naime, najbolji igrač Barcelone je prije utakmice posljednji izašao iz svlačionice, a njegovi su se suigrači već poredali u tunelu pred izlazak na teren. Messi je pozdravio sve redom, a, iz nekog još uvijek nepoznatog razloga ignorirao je i nije pozdravio Rakitića.

Image
INTERNETOM KRUŽI VIDEO RUŽNE GESTE MESSIJA PREMA RAKITIĆU: /

Nešto se čudno događa između njih dvojice

Image
INTERNETOM KRUŽI VIDEO RUŽNE GESTE MESSIJA PREMA RAKITIĆU: /

Nešto se čudno događa između njih dvojice

Također, na društvenim mrežama se pojavila i situacija u kojoj je na terenu Rakitić izignorirao Messija. Naime, nije mu dodao jednu loptu za koju je svima bilo jasno da treba ići njemu. Imao je Argentinac nakon toga što za reći Rakitiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušao s klupe i zabio

To je samo pojačalo glasine da nešto nije u redu u njihovim odnosima. No, nakon pobjede nad Athletic Bilbaom na Camp Nou, u kojoj je Rakitić zabio pobjednički gol sve su te glasine naglo utihnule.

Image

Barcelona's players celebrate after scoring a goal during the Spanish league football match between FC Barcelona and Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on June 23, 2020.,Image: 535064526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 64. minuti, a sedam minuta poslije prometnuo se u junaka teško izborene pobjede. Rakitić je odlično pratio akciju Lea Messija, koji se pokušao probiti kroz gustu obranu gostujuće momčadi. Kad je Argentinac izgubio loptu u pokušaju driblinga, na nju je naletio Rakitić, ušao u kazneni prostor i mirnim udarcem s 10-ak metara svladao nemoćnog vratara Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je prvi poletio u zagrljaj hrvatskom reprezentativcu koji je postigao prvi Barcelonin pogodak nakon više od 180 minuta čekanja, jer su Katalonci u prošlom kolu ostali bez gola na gostovanju u Sevilli.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo