PRIJETI LI DINAMU RASPAD MOMČADI? / Olmo je već na izlaznim vratima, a evo tko bi još sve uskoro mogao napustiti Maksimir

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica ima dosta razloga za brigu

4.1.2020.
10:40
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskim prvakom Dinamo teške su odluke. Odlične predstave u Europi posljednje dvije sezone stavile su brojne njihove zvijezde pod povećalo. Za DanijaOlma već je stigla ponuda iz moćne Barcelone, a sada se nagađa hoće li otići ovog mjeseca ili na ljeto.

On je sam rekao da je sada pravo vrijeme za promjenu kluba. Međutim, nije Olmo jedini igrač oko kojeg se vrte europski klubovi. Nikola Moro, Dino Perić, Mislav Oršić, Bruno Petković, Dominik Livaković... Svi su se oni iskazali proteklih mjeseci i na radaru su brojnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih piše se i o interesu za LovromMajerom, igračem koji bi u Dinamu trebao naslijediti Olma. Njega navodno u svojim redovima žele CSKA Moskva, za koji igra Nikola Vlašić, ali i Glasgow Rangers.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajrović seli na Otok

Bosanskohercegovačkim medijima proširila se pak vijest da bi IzetHajrović nakon razočaravajućeg prvog dijela sezone mogao preseliti i Luton Town, engleski klub koji nastupa u Championshipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god, pred Modrima, ali i igračima su teške odluke. Klubu se smiješi bogatstvo, ali i rizik da ostanu bez okosnice momčadi. Treba napomenuti i da idućeg ljeta počinje Euro pa igrači poput Livakovića, Petkovića, Oršića i Perića vjerojatno neće riskirati s promjenom kluba ovog siječnja, ali odluka nije samo na njima. Ali poslije Eura svašta bi se moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo