Menadžeri tvrde da bi prodaja bila greška / Prijelazni rok tek počeo, a milijuni lete na sve strane: United zagrizao za Modrića!

Luka Modrić u Unitedu, kao dio mega razmjene u koju su uključeni De Gea, Sergio Ramos, čak i Di Maria. Prijelazni rok tek je počeo, milijuni lete na sve strane, a za sada, najviše troše milanski Inter, i Liverpool

24.6.2015.
18:50
VOYO logo

Vratar De Gea u Real, no uvjet je -  Modrić u Manchester United. Zamjena koja vrišti sa svjetskih naslovnica, za nogometne menedžere samo ludilo prijelaznog roka. 

"Sumnjam da će se Real u bilo kojoj kombinaciji riješiti Modrića, s Ramosom je druga priča'", prokomentirao je nogomentni menadžer Marko Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A radar Luisa Van Gaala pokriva najbolje iz realovog dvorišta. Ramos je zatražio odlazak, a na meti Uniteda i dalje su uz Modrića  Bale i Ronaldo. 

Luka je nedavno na odmoru poručio kako će biti spreman i zdrav za pripreme Reala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam, hvala Bogu, do tih priprema će sve biti u redu. Na odmoru sam, uživam, bolje o drugim stvarima ne", rekao je Modrić.

Nekima za koje nema odmora na Copa Americi, san se ostvario. Roberto Firmino, novo moderno brazilsko čudo od igrača, za 40 milijuna eura postao je drugo najskuplje pojačanje u povijesti Liverpoola.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih o tome, trenutačno sam usredotočen samo na Brazil", rekao je Firmino.

Cijene skaču u nebesa, kao i očekivanja navijača. za 40 milijuna eura iz Monaca u Inter  doveden je francuski reprezentativac Kondogbia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traje bitka za Liverpoolovog Sterlinga, čeka se ponuda Citya od 50 milijuna funti. S tim će novcem Liverpool možda krenuti po Matea Kovačića, a u Inter dolazi Ivan Perišić?  

"Mogu samo reći da postoji interes Liverpoola za Kovačića i Intera za Perišića. Apsolutno da, veliki interes", prokomentirao je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. srpnja i službeno počinje trasnfer ludnica, a Liverpool i Inter najviše su prionuli poslu. 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo