ODSTUPIO Miodrag Božović / Presudili mu loši rezultati: Ćorlukin trener podnio ostavku

Image

Božović se na ovaj potez odlučio dan nakon uvjerljivog prvenstvenog poraza (1-3) u srazu s gradskim rivalom CSKA, a samo deset dana uoči finalne utakmice ruskog Kupa u kojem će se Lokomotiv boriti za trofej protiv Kubana

11.5.2015.
16:40
VOYO logo

MOSKVA - Crnogorski stručnjak MiodragBožović odstupio je s pozicije trenera prve momčadi moskovskog Lokomotiva za kojeg nastupa hrvatski nogometni reprezentativac VedranĆorluka.

Božović se na ovaj potez odlučio dan nakon uvjerljivog prvenstvenog poraza (1-3) u srazu s gradskim rivalom CSKA, a samo deset dana uoči finalne utakmice ruskog Kupa u kojem će se Lokomotiv boriti za trofej protiv Kubana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da u ovoj sezoni momčad neće ispuniti cilj koji je pred nju postavljen. Nakon što sam dobro sagledao trenutnu situaciju, odlučio sam odstupiti", izjavio je 46-godišnji Božović za službeni internetski portal ruskog prvoligaša koji je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica osvojio samo jedan bod i nalazi se na sedmom mjestu ljestvice s 39 bodova, čak 24 manje od vodećeg Zenita.

Božovićev nasljednik još nije pronađen, a privremeno će momčad voditi njegov dosadašnji pomoćnik IgorČerevčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo