PREKINUT VELIKI NIZ NIKE KOVAČA U FRANCUSKOJ: / Monako kiksao protiv fenjeraša, Yedder zabio za bod u sudačkoj nadoknadi

Image

Monaco se trenutačnio nalazi na četvrtom mjestu Le Championnata

14.2.2021.
15:11
VOYO logo

U susretu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco i Lorinet su odigrali 2-2 nakon što je momčad NikeKovača izjednačila golom u trećoj minuti sudačke nadoknade. Lorinet je vodio 1-0 i 2-1, no momčad Nike Kovača je ipak uspjela izvući bod. Oba gola za Monaco zabio je Wissem Ben Yedder (48-11m, 90+3), dok je dvostruki strijelac za Lorient bio Terem Moffi (8-11m, 62).

Moffi je u osmoj minuti iz jedanaesterca doveo Lorient u vodstvo, Ben Yedder je izjednačio u 48. minuti, također iz kaznenog udarca, da bi nigerijski napadač u 62. minuti doveo Lorient u novu prednost. Kada se već činilo kako će gosti do tri boda, Ben Yedder je u trećoj minuti nadoknade zabio svoj 13. gol ove sezone za konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekinut niz

Momčad iz Kneževine je ovim rezultatom prekinula niz od sedam uzastopnih poraza, ali i produžila niz bez poraza na 10 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Lorient je produžio niz bez poraza na pet kola.

Monaco se trenutačnio nalazi na četvrtom mjestu Le Championnata sa 49 bodova, pet manje od vodećeg PSG-a i Lillea, no Lille ima i utakmicu manje. Na trećem mjestu je Lyon sa 52 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorient se nalazi na 17. mjestu sa 23 boda, četiri više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo