PREDSJEDNIK REAL MADRIDA NAKON OSVAJANJA NASLOVA OTKRIO PLANOVE: / 'Sigurni smo da će on ostati u Realu cijeli život...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Predsjednik Reala Florentino Perez nakon utakmice protiv Villarreala istaknuo je da ne namjerava pustiti svojeg kapetana iz kluba

17.7.2020.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villareal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala Luke Modrića.

Image
[VIDEO] TRAGIKOMIČAN DETALJ S PROSLAVE NASLOVA: /

Pogledajte što najomraženiji igrač Reala radi dok Modrić i ekipa luduju

Kolo prije kraja "Kraljevski klub" ima nedostižna sedam bodova prednosti u odnosu na Barcelonu, koja je izgubila kod kuće od Osasune (1-2). Realu je to 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljantna forma

Realu je protiv Villareala bila potrebna pobjeda za naslov, a u 28. minuti Modrić je proigrao Benzemu koji ne griješi za vodstvo. Francuz je iz penala u 77. minuti povećao na 2-0, a prije toga je penal izveo Sergio Ramos i dodao Benzemi, ali je sudac poništio gol zbog utrčavanja igrača gostiju. Ibora (83) je postavio konačan rezultat. Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Ramos je u dijelu sezone naklon pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa postao uz Benzemu najučinkovitiji nogometaš Kraljeva. U sedam utakmica taj 34-godišnji branič i ikona Reala postigao je čak pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Trener Real Madrida Zinedine Zidane i Sergio Ramos (desno)

Foto: Profimedia

Problem s ugovorom

Puno se ovih dana pisalo o Ramosu čak i u negativnom kontekstu jer se nije uspio dogovoriti s klubom oko produljenja ugovora, ali nakon osvajanja novog naslova i još onako euforičan i vruće glave rekao je da želi karijeru završiti baš u Realu.

“Da, volio bih završiti karijeru u Realu. Mislim da ovdje to nikome neće predstavljati problem. Ostat ću koliko god godina predsjednik želi”, kazao je Ramos nakon utakmice protiv Villarrreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasna poruka

Čini se da će se ta želja Ramosu i ispuniti.

Predsjednik Reala Florentino Perez nakon utakmice istaknuo je da ne namjerava pustiti Ramosa i da će napraviti sve da kapetan još dugo ostane na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ramos će doživotno biti u klubu, sigurni smo oko toga. Bio je nevjerojatan kapetan i zaslužan je za puno naših uspjeha", prenosi Perezove riječi Marca.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Florentino Perez na predstavljanju projekta rekonstrukcije Santiago Bernabeua

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo