PREDSJEDNIK MILANA OČITAO LEKCIJU BOBANU: / 'Jako mi je drag, ali jednostavno to nije smio napraviti...'

Image
Foto: Profimedia

Boban je bio zadužen za sportsku politiku kluba

10.3.2020.
11:29
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik Milana PaoloScaroni osvrnuo se na događanja u klubu i odlaska Zvonimira Bobana. ovim putem dao je podršku Ivanu Gazidisu, kojeg je bivši Vatreni prozvao da mu je radio iza leđa zbog čega je na kraju dobio otkaz.

Image
POTRES NA SAN SIRU: /

Zlatan poludio kad je vidio što se dogodilo s Bobanom, sazvao hitan sastanak s prvim čovjekom kluba

Image
POTRES NA SAN SIRU: /

Zlatan poludio kad je vidio što se dogodilo s Bobanom, sazvao hitan sastanak s prvim čovjekom kluba

"Nisam zadužen za sportski dio kluba, ali moram podsjetiti da je Elliot Menagement spasio klub. Preuzeli su ga u osjetljivom trenutku i uložili 250 milijuna eura i zaposlili čovjeka poput Ivana Gazidisa. On je apsolutni profesionalac i vjerujem da će uskoro stići nagrada za njegov posao. Nadam se i da će Maldini ostati. Kao biznismen vam kažem da kada menadžeri žele dati intervju moraju dobiti pristanak. Ne mogu se samo ustati i reći sve što žele jer to dovodi do konfuzije. To vrijedi i za mene kao predsjednika. Sačuvati imidž kluba je nužno", rekao je Scaroni za Corriere della Sera i tako se osvrnuo na Bobanov intervju za Gazzettu u kojoj je kritizirao Gazidisa. Potom je pohvalio trenera Stefana Piolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

ESCLUSIVA MILAN - 19 Gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese Nella foto: Zvominir Boban , Ante Rebic a fine gara

EXCLUSIVE MILAN - january 19 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese In the pic: Zvominir Boban , Ante Rebic celebrates winning the match, Image: 493588276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spada / LaPresse / Profimedia

"Napravio je odličan posao. Moramo biti strpljivi. međutim , ako se uzmu svi problemi koji se trenutačno događaju u zemlji zbog koronavirusa, nogomet, Milan i odlazak Zvonimira Bobana, koji mi je jako drag, nisu mi trenutačno prioritet", poručio je šef Milana.

Nakon odlaska Bobana pod upitnikom se našla sudbina Zlatana Ibrahimovića, kojeg je Hrvat vratio na San Siro. Također, nije jasno i što će biti s Gianluigijem Donnarummom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam njih dvojicu, ali sve je na Gazidisu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo