BRZOPOTEZNA OSVETA / Prebio igrača zbog kojeg je isključen

Jedan je grčki nogometaš dobio drugi žuti karton zbog grubog prekršaja na protivničkom igraču. Kada ga je sudac poslao u svlačionicu, nogometaš je zaključio kako nema više što izgubiti pa je, iznerviran bespotrebnim valjanjem fauliranog igrača po travnjaku, dotrčao do njega i mlatnuo ga nogom u rebra.

1.9.2010.
16:31
VOYO logo

Valjanje igrača po travnjaku nakon prekršaja već je odavna postalo neizostavni dio nogometa. No, jedan je grčki nogometaš odlučio tome stati na kraj pa je svoga protivnika zbog odglumljene ozljede prebio.

Incident se dogodio kada je nogometaš-osvetnik napravio prekršaj zbog čega je dobio drugi žuti karton. Kada ga je sudac poslao u svlačionicu, igrač na kojemu je prekršaj napravljen se brže-bolje ustao s travnjaka, premda se do tada previjao od bola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isključenom nogometašu tada je prekipjelo pa se, zaključivši da više nema što izgubiti, zaletio prema suparniku, srušio ga na pod i opalio nogom u rebra.

Prema njima su odmah potrčali ostali sudionici utakmice i obuzdali pobješnjelog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren je izašla i liječnička ekipa budući da je igrač, koji je do tada glumio da je ozlijeđen, sada doista morao u bolnicu.

Brzopoteznu osvetu nogometaša pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo