PRAZNE SE TRIBINE I U LIJEPOJ NAŠOJ: / Hrvatski prvak igra bez gledatelja, Rijeka zaustavila prodaju ulaznica za derbi, Istra zatvorila stadion

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Širenje koronavirusa utjecalo je na organizaciju sportskih natjecanja

10.3.2020.
13:41
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

UŽIVO

13:38 - Rijeka je također objavila priopćenje.

"Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava sve navijače da se, s obzirom na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno obustavlja prodaja ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju sa ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna uz suglasnost Stožera civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskog nogometnog saveza.

O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, bit ćete pravovremeno obavješteni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra dvije utakmice bez navijača

13:31 - Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja iz pulskog nogometnog prvoligaša izvijestili su kako će se utakmice 27. i 28. kola na rasporedu 14. i 21. ožujka odigrati bez prisustva gledatelja.

Image
DRASTIČNE POSLJEDICE KORONAVIRUSA: /

Crni scenarij prijeti Ligi prvaka i Europa ligi. Hoće li se natjecanja prekinuti?

Image
DRASTIČNE POSLJEDICE KORONAVIRUSA: /

Crni scenarij prijeti Ligi prvaka i Europa ligi. Hoće li se natjecanja prekinuti?

Istra 1961 u subotu 14. ožujka u Puli će ugostiti Rijeku a tjedan dana kasnije na stadionu "Aldo Drosina" gostovat će Hajduk u sklopu 27. kola Prve Hrvatske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obje utakmice igrat će se bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica", priopćili su iz pulskog prvoligaša.

Istarski Zavod za javno zdravstvo objavio je u utorak posebne preporuke radi sprječavanja epidemije koronavirusa kojima se, među ostalim, do daljnjeg odgađaju svi skupovi na otvorenome i u zatvorenim prostorijama, od dječjih priredaba i rođendana, preko sportskih, kulturnih, poslovnih i drugih događaja, do izleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb dočekuje Tatran Prešov bez gledatelja

Nadalje, hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u srijedu će od 20 sati u dvorani II Doma sportova ugostiti slovački Tatran Prešov u uzvratnoj utakmici četvrtfinala doigravanja regionalne SEHA lige, a dvoboj će se odigrati bez gledatelja.

"Zbog novonastale situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva o mjerama opreza za odgodu ili ograničenje organiziranih skupova, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je donio odluku o odigravanju utakmice pred praznim tribinama, time ne dovodeći u opasnost zdravlje naših navijača i prijatelja kluba", objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici igranoj u subotu u Slovačkoj PPD Zagreb je bio bolji sa 25-21 te ima veliku priliku izboriti nastup na završnom turniru u Zadru od 3. do 5. travnja.

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović u najavi je utakmice izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igranje utakmice pred praznim tribinama nije ohrabrujuće za nas u situaciji kada igramo jako važne utakmice, poput ove koja nas vodi na 'final four' SEHA lige kada je zaista važna podrška publike. Koncentrirani smo i pažljivi bez obzira na prednost iz prvog susreta jer je ekipa Tatran Prešova kadra upisati pobjedu i u gostima što su pokazivali u nastupima Lige prvaka i SEHA lige. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo još jednom jer bi time bili pravi i istinski sudionici 'final foura' bez sumnji da smo slučajno odigrali dobru utakmicu u Prešovu. Igrači su zdravi i nadam se da će tako ostati čime očekujem dobru utakmicu".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo