kad emocije prorade / Povratak u ring nakon dvije godine: Andreson zaplakao, pa rasplakao svog trenera, a umalo i protivnika...

Image
Foto: Youtube

Ako je suditi po razvoju događaja uoči meča, čeka nas pravi UFC spektakl

9.2.2019.
11:58
Youtube
VOYO logo

Legendarni MMA borac Anderson Silva u nedjelju iza 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu ulazi u ring vjerojatno posljednji put u svojoj bogatoj karijeri. 

Na eventu UFC 234 u australskom Melbouorneu Silva će u ringu stati nasuprot Israela Adesanyje, Nigerijca kojeg mnogi po stilu i karizmi vide kao njegova nasljednika u mješovitim borilačkim vještinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva se profesionalno nije borio dvije godine, a sada se nakon brojnih problema koji datiraju još iz 2013. godine i stravične ozljede noge tijekom borbe s Chrisom Weidmanom ponovno vraća u ring. Koliko mu to znači, jasno se moglo vidjeti tijekom ceremonijalnog vaganja boraca i intervjua koji je uslijedio.

"Hvala vam. Cijeli život radim za ovaj sport i nastojim biti najbolji. Hvala Bogu što mi je dao priliku da još jednom priredim pravim šou za vas. Hvala Australija, hvala Dana White, hvala vama navijačima", rekao je emotivni Silva koji nije mogao suspregnuti suze. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dugogodišnji trener Rogerio Camoes također je zaplakao, a potom i oktrio što je slomilo velikog prvaka.

"Ovo je ono što Anderson voli raditi. On sve to radi iz ljubavi. Teško mu je uopće bilo izraziti koliko se dobro osjeća. Neopisiv osjećaj. Svi su bili na rubu suza. To je Anderson Silva, prvak i uvijek će biti prvak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adesanya je nakon njega jedva suspregnuo suze i poručio:

"Nastoji me rasplakati. Jeb.. njega. Veliki sam njegov fan, ali to ne znači da neću na njemu upotrijebiti svoje laktove i šake." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba spomenuti i kako mu je predsjednik organizacije Dana White, ukoliko pobijedi Israela, obećao borbu za naslov u srednje teškoj kategoriji. Sve u svemu, ako je suditi po razvoju događaja uoči meča, čeka nas još jedan UFC spektakl!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo