POVRATAK LEGENDE HRVATSKOG SPORTA: / Nakon više od dvije godine vraća se iz pakla ozljeda s velikim ambicijama

Image
Foto: Screenshot

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica objavila je povratnički video na svom Instagramu

3.1.2019.
12:55
Screenshot
VOYO logo

Blanku Vlašić nismo vidjeli još od Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, prije pune dvije i pol godine. Propustila je prije toga OI u Londonu, Svjetsko prvenstvo u Moskvi i europska prvenstva u Zürichu i Amsterdamu, a onda i SP u Londonu i EP u Berlinu 2018.

Vlašić muku muči s ozljedama, a posebno je problematična tetiva. Međutim, nedavno je Blanka na svom Instagram profilu objavila niz fotografija i snimaka gdje se vidi kako ponovo trenira u punom pogonu. Znači li to da je povratak blizu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih htio puno govoriti o tome. Kao što se kaže, slika govori više nego tisuću riječi, pa tako i ove snimke", rekao je za SN njen otac i trener, Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tome bih se zasad ograničio, ne bih previše širio priču. Vidjeli ste i sami što se događa, naravno da to budi nadu u svima nama da bi ovo mogla biti godina nečega boljega", dodao je.

'Puno je, puno bolje'

"Puno je, puno bolje. Još uvijek ne možemo reći da je 100 posto bez boli, imamo neke postupke koje još moramo napraviti, ali ovo na neki način opravdava sve ono što smo radili, naša očekivanja i želje, njezin silan trud i odlučnost da se vrati. To su sada već ozbiljni koraci", zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo