dva bivša prvaka / Potvrđen teškaški spektakl: uzvratni meč između Werduma i Velasqueza 30. prosinca u Las Vegasu

Image
Foto: Twitter

Dvojac se trenutno nalazi na 2. i 3. poziciji poretka MMA boraca, i iako se ne radi o borbi za naslov, sigurno ćemo svjedočiti pravom spektaklu

21.10.2016.
9:24
Twitter
VOYO logo

UFC nam uskoro donosi još jedan spektakl. Naime, Meksikanac i bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez, koji se ozlijedio krajem 2014. godine, ponovno se vraća u oktagon.

Podsjetimo, Velasquez je u trenutku ozljede upravo bio pobijedio Travisa Browna nakon što je od Werduma bio izgubio svoju po drugi put osvojenu titulu, koju je uzeo Junioru Dos Santosu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werdum je u međuvremenu prije nešto više od mjesec dana izgubio titulu od Stipe Miočića, a sada će se ponovno susresti sa starim protivnikom.

Trener Fabricija Werduma Rafael Cordeiro ranije je najavio potencijani revanš teškaškog dvojca, a danas je vijest dobila konačnu potvrdu - Velasquez i "Vai Cavalo" bore se u Las Vegasu 30 prosinca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojicu veže ista stvar, a to je da su pobijedili Travisa Brownea nakon što su izgubili titulu prvaka. UFC 207 bit će prava poslastica pošto je već od ranije za event potvrđen povratak Ronde Rousey, koja će se boriti za naslov prvakinje bantam kategorije protiv Amande Nunes.

Dvojac se trenutno nalazi na 2. i 3. poziciji poretka MMA boraca, i iako se ne radi o borbi za naslov, sigurno nas očekuje prava poslastica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo