PUT PO NOVA TRI BODA / Potvrditi Srbiju: 'Nemamo pravo na kiks'

Image
Foto: Pixsell

Reprezentacija Hrvatske otputovala je za Cardiff otkuda će krenuti put Swanseaja gdje će u utorak navečer odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Walesa. Među putnicima nije bilo Nike Kranjčara, dok je Josip Šimunić otputovao, ali još nije sigurno hoće li igrati.

25.3.2013.
10:17
Pixsell
VOYO logo

Reprezentacija Hrvatske otputovala je za Cardiff otkuda će krenuti put Swanseaja gdje će u utorak navečer odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv domaćina Walesa. Među putnicima nije bilo Nike Kranjčara koji je otpao još ranije, dok je Josip Šimunić otputovao, ali još nije sigurno hoće li igrati. Svi se slažu, u Wales idu po tri boda.

"Najvažnije je prošlo, vjerujem Štimcu i igračima da ce ući maksimalno nakon pražnjenja protiv Srbije. Ova utakmica bi mogla biti prekretnica u našoj skupini iako će borba s Belgijom biti do samog kraja. Nadam se pobjedi, a do Brazila treba još 'krvariti'. Bale? On je među najboljima na svijetu, može donijeti prevagu, ali u završnici ekipa odlučuje", istaknuo je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

"Svi su ostavili maksimalno energije, volje i htijenja u petak. Loše vrijeme nam je stvorilo probleme jer nismo na treninzima mogli raditi ono što smo zamislili. Utakmica protiv Walesa ima istu važnost kao ona u petak. Imamo kadar, ne treba strahovati jer nas muče ozljede.  Ovo će biti mrtva trka između nas i Belgije, ali uvjeren sam da će oni prvo pokleknuti. Bitno je da mi napravimo svoj posao", rekao je Igor Štimac.

Hrvatski izbornik se još nije izjasnio oko početnog sastava koji će istrčati na stadion Liberty u Swanseaju, ali s obzirom da Štimac ima još jednu noć pred sobom, onda je sve moguće. Možda će nas iznenaditi novom idejom 'á la Kovačić'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo lako zaboraviti Srbiju, ali riješili smo se toga. U Walesu neće biti lako. Treba biti pametan kao u Osijeku. Što se tiče Balea, njega ne zaustavlja jedna igrač jer je to nemoguće. Treba ga zaustaviti cijela ekipa", naglasio je Dejan Lovren, kojeg bi ozljeda Šimunića mogla gurnuti u početni sastav.

Image
Foto: PIXSELL

"Tri boda protiv Srbije tek će vrijediti ako pobijedimo u Walesu. Nemamo prava na kiks, treba dokazati da smo bolji", izjavio je Ognjen Vukojević te dodao: "Ide nam na ruku što su domaćinima ozlijeđena dva bitna igrača (Ramsey i Allen), a za ekipu kao što je Wales, to je veliki hendikep".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo