PORUKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA OSVANULA NA KUĆI HAJDUKOVOG NAPADAČA: / 'Tribat će ti materi crna marama...'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Šokantan natpis dočekao ga je u utorak ujutru

23.6.2020.
13:48
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Piješ, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. Je**n ti mater 120.000 puta. Krepaj gubo.

Ovaj je šokantan grafit osvanuo na kući Hajdukovog nogometaša MarinaJakoliša u šibenskom naselju Crnici. Dogodilo se to nakon bolnog poraza od Lokomotive ove nedjelje. Naime, Lokosi su velikim preokretom na stadionu u Kranjčevićevoj od zaostatka 0-2 došli do pobjede 3-2 i drugog mjesta na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je poveo u 3. minuti spretnim pogotkom kapetana Mije Caktaša. Isti je igrač u 36. minuti za vodstvo 2-0 realizirao kazneni udarac dosuđen zbog prekršaja na Jairu. U drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu kapetan Lokomotive Denis Kolinger je iz neposredne blizine glavom poslao loptu u mrežu za 1-2. U 66. minuti domaći su izjednačili sjajnim pogotkom Tucija, koji je sa 16 metara iskosa pogodio suprotne rašlje. U osmoj minuti sučevog dodatka Oliver Petrak je nakon udarca iz kuta pogodio glavom za potpuni preokret i pobjedu Lokosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj poraz očito nije dobro sjeo nekim Hajdukovim navijačima te su pronašli glavnog krivca za loš rezultate. Jakoliš još nije postigao prvenstveni pogodak otkako je lani stigao iz Admire Wacker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo