GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU? / Mourinho bacio oko na dvojicu Vatrenih, nudi 100 milijuna eura?

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Vidu, koji je bio stup Dalićeve obrane na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, navodno žele Liverpool i Atletico Madrid

17.7.2018.
15:58
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Nisu prošla ni 24 sata od povratka srebrnih Vatrenih iz Rusije, a neki od najjačih klubova već su se počeli raspitivati za naše igrače.

Liverpool i Atletico Madrid zainteresirani za Vidu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoja Vidu, koji je bio stup Dalićeve obrane na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, navodno žele Liverpool i Atletico Madrid. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim navodima, 'Redsi' su već uputili Bešiktašu prvu ponudu za sjajnog Vidu u visini od 18 milijuna eura, no turski klub je to odmah odbio. Međutim, Jürgen Klopp se ne predaje i planira poslati novu, poboljšanu ponudu kako bi omekšao čelnike Bešiktaša koji traže 35 milijuna eura za hrvatskog braniča.

Kada bi se transfer realizirao, Vida bi se priključio Dejanu Lovrenu, s kojim u reprezentaciji tvori stoperski par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Redsa, za našeg igrača iz Donjeg Miholjca zainteresirani su Everton, West Ham i Sevilla, koji također pregovaraju oko cijene.

>> Službeno objavljeno kada reprezentativci stižu u Split: Dočekajte ih na brodicama u Gradskoj luci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City spreman pregovarati za Kovačića

Na pragu odlaska iz svog kluba je i Mateo Kovačić, koji iduće sezone želi veću minutažu. Real Madrid je na svog veznjaka stavio cijenu od 90 milijuna eura, što je odmah odbilo Manchester City, koji je bio spreman pregovarati za transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho želi Rebića i Perišića

Najtrofejniji engleski klub Manchester United želi pak dvojicu hrvatskih reprezentativaca. Mourinhu se navodno jako sviđa način na koji igraju Ivan Perišić i Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Manchester Uniteda spreman je platiti 92 milijuna funti (104 milijuna eura) za hrvatski dvojac, prenose engleski mediji. Navodi se da je cijena Perišića 54 milijuna, a Rebića 50. Mourinho je prošlog ljeta pokušavao dovesti Perišića, slao je i ponude u Inter, ali na kraju nije bilo ništa od transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Pravi vođa: Vida pjevao na rubu autobusa, izbornik Dalić ga brižno pridržavao

Rebić je otkriće ovog SP-a, a njemački mediji navode da će ga Eintracht iz Frankfurta jako teško zadržati jer postoji interes brojnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi žele Duju Ćaletu-Cara

Francuski prvoligaš Olympique Marseille je tako prema navodima L'Equipea odlučio uložiti 17 milijuna eura u transfer Duje Ćalete-Cara iako je hrvatski branič odigrao samo jednu utakmicu, onu protiv Islanda. Međutim, Francuzi su ga dobro zapamtili iz polufinala Europske lige kada ih je u dresu Red Bull Salzburga skoro zaustavio na njihovom putu prema finalu. Ako ne dođe do velikog preokreta Ćaleta-Car trebao bi za Marseille potpisati u idućih 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub bi mogao promijeniti i Mandžukić

Poslodavca bi mogao promijeniti i Mario Mandžukić, a posebno zbog toga što je Juventus prije nekoliko dana u napadačkim redovima angažirao Cristiana Ronalda. Prema informacijama s kojima raspolaže Gazzeta dello Sport za hrvatskog napadača zainteresirana je Borussia Dortmund kojoj nedostaje centarfor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo