Impresivno zdanje / Pogledajte unutrašnjost stadiona na kojem Vatreni otvaraju SP: Svlačionice izgledaju poput svemirskog broda

Image
Foto: Screenshot

Ono što je posebno impresivno jesu nevjerojatno raskošne svlačionice s foteljama, a sam stadion podsjeća na tradicionalne šatore nomadskih plemena koja stoljećima naseljavaju ova područja

3.4.2022.
17:55
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je u petak doznala protivnike u grupnoj fazi Svjetskog nogometnog prvenstva koje se krajem godine održava u Katru. Vatreni će igrati protiv Belgije, Kanade i Maroka. Upravo protiv momčadi sa sjevera Afrike, Modrić i društvo otvaraju svoj put na Mundijalu, a poznato je da će se taj dvoboj odigrati 23. studenog na 770 milijuna eura vrijednom Al Bayt stadionu.

Al Bayt je jedan od najimpresivnijih stadiona u svijetu, a krije inovacije do sada neviđene na građevinama ove vrste. Na primjer, u samom stadionu se nalazi hotel s pet zvjezdica s 96 soba. Navodno će gosti moći gledati utakmice iz svojih soba, a organizatori otkrivaju da su ti smještajni kapaciteti već raspordani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je posebno impresivno jesu nevjerojatno raskošne svlačionice s foteljama, a sam stadion podsjeća na tradicionalne šatore nomadskih plemena koja stoljećima naseljavaju ova područja. Al Bayt ima pokretni krov i kapacitet od 60 tisuća sjedećih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, valja napomenuti da je Al Bayt završen za samo tri godine. Na ovom stadionu će se odigrati devet utakmica od čega će jedna biti upravo ona između Hrvatske i Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo